Over de SAC

Wie zijn wij?

De Student Advies Commissie, kortweg SAC Groningen, is een studentenadviesbureau waarbinnen enthousiaste en ambitieuze studenten aan ruimtelijke vraagstukken werken. Ze maken daarbij gebruik van de ervaring van professionals, zoals experts van Groningen Bereikbaar en de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. De SAC richt zich op drie kerntaken: het verzamelen en doorgeven van kennis (kennisinstituut), het verbinden van partijen (intermediair) en het leveren van advies. 

Waar houden wij ons mee bezig?

U kunt bij ons terecht voor ruimtelijke vraagstukken. Graag voeren wij analyses uit of adviseren wij u op het gebied van mobiliteit, gebiedsontwikkeling, stadsontwikkeling, landschapsinrichting, bereikbaarheid, duurzaamheid en logistiek. Daarnaast gaan wij graag een uitdaging aan en kan onze opgebouwde kennis ook uitkomst bieden in projecten van een ander kaliber. Klik hier voor een overzicht van een aantal van onze projecten. Naast het werken aan projecten hechten wij veel waarde aan onze twee andere kernpunten kennen intermediair en nemen wij graag deel aan evenementen die hieraan bijdragen. 

  • Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vooral hier contact met ons op.
  • Ben je student en lijkt een bijbaan bij de SAC je de ultieme uitdaging? Aarzel niet en neem ook contact met ons op, we staan altijd open voor nieuwe adviseurs!