Projectorganisatie

Tobias Deelstra

Mijn naam is Tobias Deelstra. Ik ben in 2019 begonnen met mijn huidige studie: Environmental and Infrastructure Planning (EIP). Daarvoor heb ik Technische Planologie gedaan. Het mooie aan deze studies vind ik dat je de opbouw van de wereld om je heen leert begrijpen en daarbij ook leert mee te denken over hoe deze wereld vervolgens verbeterd kan worden. Ik werk sinds december 2017 voor de SAC en heb vanaf februari 2019 het voorzitterschap op me genomen.

Naast mijn studie en de SAC houd ik ervan om af en toe met vrienden een (speciaal)biertje te drinken bij eens terras of een kroeg in Groningen of Leeuwarden. Verder houd ik van hardlopen, gamen, series en reizen. Mijn interessegebied is breed. Ik vind onder andere actualiteiten in politiek, economie en auto's interessant. Binnen het vakgebied van mijn studie ligt mijn interesse onder andere binnen mobiliteit, GIS en de opbouw en structuur van steden en gebieden.

De SAC geeft mij vooral praktijkervaring naast mijn studie. Vooral het hele proces van een project (van acquisitie tot evaluatie) meemaken vind ik erg waardevol. Verder vind ik het leuk om bij de SAC de vaardigheden die ik vanuit mijn studie heb geleerd te gebruiken voor onder andere projecten die aansluiten bij mijn interesses. Kortom, de SAC is voor mij een waardevolle aanvulling op mijn studie en geeft me daarnaast ook de mogelijkheid om de kennis in mijn interessegebieden te vergroten.