Projectorganisatie

Sacha Verhulst

Hee hoi, mijn naam is Sacha Verhulst en ik ben momenteel bezig met de bachelor Technische Planologie. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad vanwege mijn brede interesse binnen het ruimtelijk domein. Ik geniet er erg van dat ik me niet hoef te focussen op één specifiek onderwerp en daardoor steeds met iets anders bezig kan. Sinds september 2019 ben ik daarom ook aangesloten bij SAC Groningen, zo kan ik me goed blijven verdiepen en verbreden. Ook vind ik hier de verbinding tussen studie en praktijk waar ik naar op zoek was.

Naast mijn studie ben ik altijd bij mijn studievereniging Ibn Battuta, hier heb ik plaats genomen in verschillende commissies. Daarnaast heb ik een jaar de functie van de studentassessor op mij genomen in het faculteitbestuur en ben ik lid van het Groninger planologen dispuut Ekistics. In mijn vrije tijd vind het leuk om te tennissen en af te spreken met vrienden.

Mijn passie binnen het ruimtelijk domein is nog altijd erg breed, ik blijf steeds nieuwe nieuwe aspecten ontdekken die mij aanspreken. Wel trekken op het moment beleid en adaptiviteit van de stad het meeste mijn aandacht. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mij bezig te houden met projecten binnen de SAC die hierbij aansluiten.