Projectorganisatie

Rogier Meerlo

Hey, mijn naam is Rogier Meerlo en ik ben 26 jaar oud, ik heb een bachelor sociologie en een bachelor sociale geografie & planning afgemaakt en zit nu in het laatste jaar van mijn Master Geographic Information Management and Application. Mijn interesse begon bij de mens en langzaam kwam daar ook de ruimte bij. Ik ben dol op kwantitatieve analyses, dus vanuit die voorliefde kwam de keuze om me te specialiseren in Geografische Informatie Systemen (GIS). Gelukkig biedt de SAC veel GIS uitdagingen die ik dan ook graag aanga.

Gelukkig blijft er naast de studie en het werk ook tijd over om te ontspannen. Op dat soort momenten is er een grote kans dat je me achter een computer vindt of met mijn handen in een computerkast. Want naast dingen met computers doen is het ook erg leuk om computers te bouwen. Ik hou ook van boeken, sporten, films, muziek, Dungeons & Dragons, bier brouwen, koken en raadsels.

Vanaf deze zomer ben ik binnen de SAC bezig met zoveel mogelijk technische dingen. Ik wil me vooral focussen op GIS, statistiek en project management en als ik dat soort dingen ook nog eens kan doen terwijl de focus op de mens ligt dan ben ik extra gelukkig. Het feit dat we echte projecten kunnen doen die een echte impact hebben, maakt voor mij de SAC extra interessant.