Projectorganisatie
Tobias Deelstra

Mijn naam is Tobias Deelstra en ik ben 20 jaar oud. In 2016 ben ik begonnen met mijn huidige studie: Technische Planologie en zit inmiddels in het derde jaar van deze bachelor. Het mooie aan deze studie vind ik dat je de opbouw van de wereld om je heen leert begrijpen en daarbij ook leert mee te denken over hoe deze wereld vervolgens verbeterd kan worden. Ik werk sinds december 2017 voor de SAC en mag me vanaf februari 2019 voorzitter noemen.

Naast mijn studie en de SAC houd ik ervan om af en toe met vrienden een (speciaal)biertje te drinken op een terras of bij een kroeg in Groningen of Leeuwarden. Verder houd ik van hardlopen, gamen, films en series en reizen. Mijn interessegebied is breed. Ik vind onder andere actualiteiten in politiek, economie en auto's interessant. Binnen het vakgebied van mijn studie ligt mijn interesse onder andere binnen mobiliteit, GIS en de opbouw en structuur van steden en gebieden.

De SAC geeft mij vooral veel praktijkervaring naast mijn (steeds theoretisch wordende) studie. Vooral het hele proces van een project (van acquisitie tot evaluatie) meemaken vind ik erg waardevol. Verder vind ik het leuk om bij de SAC de vaardigheden die ik vanuit mijn studie heb geleerd te gebruiken voor onder andere projecten die aansluiten bij mijn interesses. Kortom, de SAC is voor mij een waardevolle aanvulling op mijn studie en geeft me daarnaast ook de mogelijkheid om de kennis in mijn interessegebieden te vergroten.