Projectorganisatie
Tobias Deelstra

Hey! Mijn naam is Tobias Deelstra en ik ben in 2016 begonnen met mijn huidige studie: Technische Planologie, ook wel Spatial Planning and Design genoemd tegenwoordig. Ik ben 20 jaar, woon in Groningen en zit vanaf december 2017 bij de SAC. In het weekend ben ik nog vaak bij mijn ouders thuis in Tytsjerk (Friesland) te vinden. Vanaf september 2018 zal dit wat moeilijker worden aangezien ik tot en met december mijn minor in Seattle (Verenigde Staten) ga doen, aan de University of Washington.

Naast mijn studie en de SAC houd ik ervan om af en toe een stukje te hardlopen. Verder zet ik Netflix wel eens op om een serie of film te kijken in mijn vrije tijd. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe race- of simulatiegames te spelen. Mijn interessegebied is breed. Ik vind onder andere actualiteiten in politiek, economie en auto's interessant. Binnen het vakgebied van mijn studie ligt mijn interesse onder andere binnen infrastructuur, GIS en de opbouw en structuur van steden en gebieden.

De SAC geeft mij vooral veel praktijkervaring naast mijn (steeds theoretisch wordende) studie. Vooral het hele proces van een project (van acquisitie tot evaluatie) meemaken vind ik erg gaaf. Verder vind ik het leuk om bij de SAC de vaardigheden die ik vanuit mijn studie heb geleerd, te gebruiken voor onder andere projecten die erg aansluiten op mijn interesses. Kortom, de SAC is voor mij een waardevolle aanvulling op mijn studie en geeft me daarnaast ook de mogelijkheid om de kennis in mijn interessegebieden te vergroten.