Projectorganisatie
Marlies Rijkeboer

Mijn naam is Marlies Rijkeboer en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Technische Planologie, een studiekeuze waar ik zeker geen spijt van heb! Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de wereld om mij heen en vind ik het leuk om te fantaseren over hoe mijn omgeving op verschillende manieren kan worden ingericht. Echter bleef mijn studie wat abstract, hoe werkt het nou echt straks en welke richting binnen planologie vind ik eigenlijk het leukst? De SAC biedt mij dé kans deze vragen te beantwoorden door een brug te slaan tussen theorie en praktijk; een uitdaging die ik graag aan ga! 

Naast mijn studie ben ik veel bezig met muziek, ga ik op zijn tijd zwemmen of een rondje hardlopen en besteed ik graag tijd aan gezelligheid met vrienden. Bij de SAC lijkt het me leuk me wat meer te verdiepen en te leren over organisatorische zaken en beheer ik momenteel de sociale media & de website.

Mijn passie binnen de ruimtelijke ordening ben ik nog steeds aan het ontdekken, maar infrastructuur, stedelijk waterbeheer/watermanagement en klimaatadaptatie spreken mij op dit moment erg aan. Ook vind verdiep ik mij graag in het aanleren van skills die van pas komen binnen ons werkveld, zoals GIS.