Projectorganisatie
Jurgen Jaakke

Mijn naam is Jurgen Jaakke, ik ben 23 jaar en studeer Real Estate Studies. Van kleins af aan heb ik altijd al een passie gehad voor de ontwikkeling van gebouwen. Daarom heb ik voor de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde en een master in dezelfde richting gekozen. Naast mijn studie en functie binnen de SAC, ben ik ook werkzaam bij DeenKoopmans. In mijn vrije tijd ben ik een bourgondische levensgenieter. 


Graag draag ik bij aan het ontwikkelen en verbeteren van de leefomgeving met de focus op vastgoed en stedenbouwkunde. Wat vastgoedontwikkeling zo mooi maakt is het integraal opstellen en realiseren van optimale concepten. Het proces om tot duurzame oplossingen te komen die meerwaarde bieden voor mens, maatschappij en omgeving spreekt mij enorm aan.

Ik haal veel plezier uit het maken van een goed doordacht plan. De SAC biedt mij de mogelijkheid om binnen een proactief team aan adviezen te werken die bijdragen aan een leefbare gebouwde omgeving in/en rondom Groningen. Ik tracht vooral het overzicht te bewaren met oog voor de details. Daarnaast werpt mijn vastgoedkundige/financiĆ«le blik een ander licht op diverse vraagstukken.