Projectorganisatie

Max Cornelissen

Hoi! Mijn naam is Max Cornelissen en ik ben momenteel bezig met de masteropleiding Economic Geography aan de RuG. Ik kom oorspronkelijk uit Wijhe, een dorpje in de buurt van Zwolle. Tijdens mijn bachelor Sociale Geografie & Planologie, kwam ik in aanraking met vele planologische vraagstukken. Hier ontstonden mijn interesses voor economische geografie en (duurzame) mobiliteit. Sinds september 2019 werk ik bij de SAC als studentadviseur.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief. Ik ben sinds augustus 2019 weer lid van sportvereniging Wijhe '92, waar ik op zondagochtend wedstrijden speel. Daarnaast hou ik erg van gezelligheid, door af te spreken met vrienden, uit eten te gaan of in de zomer een terrasje te pakken.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd dat het werkveld van planologen complex kan zijn. Planologie houdt zich bezig met het vinden van patronen in het dagelijks leven en de keuzes van mensen die door de jaren heen veranderen. Dit vraagt om onderzoek en het verstrekken van advies. Ik hoop dat ik met opdrachten bij de SAC hier mijn steentje aan bij kan dragen, in het bijzonder bij projecten die om een duurzame oplossing vragen.