Projectorganisatie

Eline Vrancken

Hallo allemaal, ik ben Eline Vrancken en ik ben 22 jaar. Ik heb mijn bachelor 'Human Geography and Planning' in juli 2020 afgerond. Om mijzelf verder te ontwikkelen, heb ik de Educatieve module gedaan en voor de klas gestaan als aardrijkskunde docente. Dit vond ik erg tof en leerzaam, maar merk dat mijn interesse meer ligt in het oplossen van ruimtelijke vraagstukken. Nu draai ik mee als stagiair bij KAW, waar ik mijn kennis kan toepassen in de praktijk. Ik krijg energie van onderwerpen als duurzaamheid en stedenontwikkeling en hoe dit te combineren. In mijn dagelijkse leven ben ik veel bezig met duurzaamheid en probeer ik dit waar mogelijk toe te passen in mijn levensstijl. Ik vind het dan ook boeiend om dit in de praktijk terug te zien of een brainstorm sessie te houden hoe je dit kunt toeppassen in een ruimtelijk vraagstuk. Het interesseert mij om samen met anderen visies, perspectieven en ideeën te delen.

Naast mijn stage en werk bij SAC, houd ik van activiteiten als een stevige wandeling door de natuur. Daarnaast vind ik het ook leuk om te koken en zelf producten te maken. Het liefst zo natuurlijk en zero waste mogelijk en milieuvriendelijk. Ik ben mij bewust van de impact, die ik heb op deze wereld en de mensen om mij heen. Het drijft mij dan ook om anderen te inspireren, mijn visie te delen en anderen aan het denken te zetten.

Daarnaast ben ik actief geweest bij Gyas en heb ik mij gewaagd aan een jaar lang wedstrijd roeien. Samenwerken in een team, doelen na streven en de nodige discipline ontwikkelen, stonden in deze periode centraal. Inmiddels heb ik het roeien omgeruild voor hardlopen. Momenteel ben ik aan het trainen voor een halve marathon. Een doel stellen en daar honderd procent voor gaan is mijn ding.

SAC is een gevarieerd team waarbinnen we veel samenwerken. Hierdoor heb ik al veel geleerd van anderen. Doordat iedereen een inbreng heeft van kwaliteiten en interesses, komen er boeiende ideeën uit de brainstormsessies. Door de samenwerking en energie van het team is iedereen bereid hard te werken en initiatief te tonen. Dit leidt tot mooie resultaten en projecten. Ik kijk er naar uit om met dit gemotiveerde team de toekomst tegemoet te gaan en zien aan welke projecten we ons mogen wagen!