Projectorganisatie

Cheyenne Raskeyn

Hi! Mijn naam is Cheyenne Raskeyn. Op dit moment zit ik in mijn derde en laatste jaar van de bachelor Spatial Planning & Design aan de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij SAC Groningen. Hier ben ik de verschillende velden van de ruimtelijke ordening aan het ontdekken als studentadviseur. Naast Spatial Planning & Design studeer ik ook Philosophy of a Specific Discipline aan de Faculteit Wijsbegeerte. Hier specialiseer ik mij in de track Economic & Social Sciences. Bij deze bachelor leer ik meer over de achtergrond van sociale wetenschappen, zoals sociologie en sociale psychologie. Al deze kennis kan ik in de praktijk gebruiken bij de veelzijdige projecten van de SAC.

Behalve studeren, speel ik in mijn vrije tijd graag een potje tennis. Ik ben ook actief bij Faculteitsvereniging Ibn Battuta, hier heb ik in een aantal commissies gezeten. Als het even kan ben ik bij concerten, bij festivals of op een terrasje te vinden.

Mijn interesse ligt voornamelijk bij mobiliteitsvraagstukken, maar ook bij de energietransitie. Bij de SAC kan ik mijn beide studies met de praktijk verbinden en ondertussen heel veel leren over ons mooie vakgebied! Ook krijg ik bij de SAC de kans om eens met data te werken of om GIS skills te ontwikkelen. Vooral het doen van onderzoek dat in de praktijk gebruikt wordt, vind ik erg interessant bij de SAC.