Projectorganisatie

Nils Bruinsma

Hoi allemaal, mijn naam is Nils Bruinsma. Ik studeer al sinds 2016 in Groningen en in 2020 ben ik begonnen aan mijn huidige studie: Environmental and Infrastructure Planning aan de RuG. Binnen deze studie kan ik mijn twee grote interesses, duurzame energie en ruimtelijke ordening, perfect met elkaar combineren. Nu Nederland in 2050 klimaatneutraal wil zijn is het gebruiken en opwekken van duurzame energie relevanter dan ooit. Het verduurzamen van onze energievoorzieningen heeft echter een grote invloed op het landschap en op ons gedrag. Daar liggen momenteel dan ook grote opgaven. Binnen de SAC kan ik naast mijn studie samen met collega's en opdrachtgevers werken aan praktische oplossingen voor deze opgaven. Hiermee is werken bij de SAC een goede aanvulling op de theoretische kennis die ik opdoe aan de universiteit.

Naast de studie en mijn werk bij de SAC ben ik vooral bezig met mijn andere grote hobby: volleybal. Waar ik vroeger bijna iedere dag in de sporthal te vinden was om training te geven en zelf te trainen staat deze passie nu op een iets lager pitje. Echter is doordeweeks hard trainen en elke zaterdag op pad met een hecht team iets waar ik altijd weer van geniet.

Dat een goed op elkaar ingespeeld team belangrijk is, heb ik binnen het volleybal vaak ervaren. Samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom is het werken bij de SAC ook zo prettig. Met een team waarin iedereen zijn eigen kwaliteiten en interesses heeft kunnen we mooie projecten opleveren en als studenten nu al ons steentje bijdragen aan de wereld van morgen.