Projectorganisatie

Nils Bruinsma

Hallo allemaal, ik ben Nils Bruinsma, 20 jaar oud en woonachtig in Groningen. In 2016 ben ik begonnen aan mijn huidige studie: Technische Planologie aan de RUG. Een van de beste keuzes uit mijn leven. Binnen deze studie kan ik mijn twee grote interesses, (hernieuwbare) energie en ruimtelijke ordening, perfect met elkaar combineren. Nu Nederland in 2050 klimaatneutraal wil zijn is hernieuwbare energie relevanter dan ooit. Het opwekken van deze hernieuwbare energie zal de nodige impact hebben op onze wereld. Ik vind het dan ook super interessant om samen met anderen tot inzichten te komen hoe we deze hernieuwbare energievormen het beste kunnen inpassen in de fysieke leefomgeving.

Naast de studie en mijn werk bij de SAC ben ik vooral bezig met mijn andere grote hobby: volleybal. Waar ik vroeger bijna iedere dag in de sporthal te vinden was om training te geven en zelf te trainen staat deze passie nu op een iets lager pitje. Ik doe het echter nog steeds met veel plezier! Doordeweeks hard trainen en elke zaterdag op pad met een hecht team is iets waar ik elke week weer van geniet.

Dat een goed op elkaar ingespeeld team belangrijk heb ik tijdens mijn volleybal carrière vaak ervaren. Samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom vind ik het werken bij de SAC ook zo prettig. Met een team waarin iedereen zijn eigen kwaliteiten en interesses heeft kunnen we mooie projecten opleveren. Samen met mijn interesse voor hernieuwbare energie probeer ik binnen projecten het energievraagstuk aan te stippen en samen tot een oplossing te komen. Dit is iets waar ik me graag voor inzet en veel voldoening uit haal!