Projectorganisatie

Marlies Rijkeboer

Mijn naam is Marlies Rijkeboer en vanaf december 2017 mag ik met plezier deel uitmaken van het SAC-team. Momenteel studeer ik Environmental and Infrastructure Planning. De wereld om mij heen is mijn passie en ik vind het leuk om te fantaseren over hoe deze omgeving op verschillende manieren kan worden ingericht. Mijn studie blijft echter wat abstract, hoe werkt het nou echt en welke richting binnen planologie vind ik het leukst? De SAC biedt mij dé kans deze vragen te beantwoorden.

Naast mijn studie speel ik graag muziek, hou ik van een gezonde balans sporten & series kijken en besteed ik graag tijd aan gezelligheid met vrienden.

Ik heb ontdekt dat naast het opdoen van inhoudelijk kennis ik veel energie haal uit project management en het verloop van de organisatorische zaken bij de SAC. Ik ben daarom sinds juli 2019 actief als intern coördinator in het dagelijks bestuur.

Mijn passie binnen de ruimtelijke ordening ben ik nog aan het ontdekken, maar beleid, water management en klimaatadaptatie spreken mij op dit moment erg aan. Ook werk ik graag aan skills die van pas komen binnen ons werkveld, zoals GIS!