Projectorganisatie

Marlies Rijkeboer

Mijn naam is Marlies Rijkeboer en vanaf december 2017 mag ik met plezier deel uitmaken van het SAC team. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Technische Planologie. De wereld om mij heen is een passie en ik vind het leuk om te fantaseren over hoe deze omgeving op verschillende manieren kan worden ingericht. Mijn studie blijft echter wat abstract, hoe werkt het nou echt en welke richting binnen planologie vind ik het leukst? De SAC biedt mij dé kans deze vragen te beantwoorden.

Naast mijn studie speel ik in een orkest, hou ik van een gezonde balans sport & series kijken en besteed ik graag tijd aan gezelligheid met vrienden. 

Ik heb ontdekt dat naast het opdoen van inhoudelijk kennis ik veel energie haal uit projectmanagement en het verloop van de organisatorische zaken bij de SAC.

Mijn passie binnen de ruimtelijke ordening ben ik nog aan het ontdekken, maar infrastructuur en klimaatadaptatie spreken mij op dit moment erg aan. Ook verdiep ik mij graag in het aanleren van skills die van pas komen binnen ons werkveld, zoals werken met GIS.