Projectorganisatie

Luuk Meijer

Hoi, ik ben Luuk Meijer. Ik heb in 2018 mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie afgerond en begin in september met mijn master Economische Geografie. Ik zit bij de SAC sinds maart 2017. Ik heb een aantal projecten mogen doen, waaronder het liftproject en Traffic Insight. Ik kom oorspronkelijk uit Wierden in Overijssel. Zo nu en dan ben ik dus daar te vinden, als ik niet in Groningen ben, mijn woonplaats.

Naast mijn studie ben ik actief bij mijn studievereniging Ibn Battuta. Hier heb ik verscheidene commissies gedaan, zoals de Career Day Committee 2018. Hiernaast spreek ik graag af met vrienden of fitness ik.

Ik denk dat ik het best te kenmerken ben door mijn enthousiasme voor dingen. Er zijn weinig zaken die mij niet interesseren. Dit geldt binnen en buiten het vakgebied. Binnen het vakgebied ligt de focus van mijn interesse daarentegen wel op de economische geografie. Binnen deze specialisatie ben ik erg geïnteresseerd in herontwikkelingen en de impact hiervan.

De SAC laat voor mij zien dat het vakgebied meer is dan alleen de projecten die op de universiteit voorgelegd worden. Het vakgebied bevat veel meer organisatorische zaken om de projecten heen. Zo draagt de SAC voor mij bij aan het creëren van een realistischer beeld van het werkveld en het maken van de stap tussen de theoretische wereld en de praktijk.