Projectorganisatie

Lara Ann van Burgsteden

Hi! Mijn naam is Lara Ann van Burgsteden en ik ben op dit moment masterstudent Recht & Bestuur; omgevingsrecht aan de RUG. Na de bachelor Technische Planologie heb ik er voor gekozen verder te gaan in het recht, een vakgebied dat momenteel sterk in beweging is. De nieuwe omgevingswet is in aantocht en de milieuproblematiek neemt steeds meer toe. De koppeling tussen omgeving en recht vind ik super interessant, maar andere onderwerpen binnen de ruimtelijke ordening en de omgeving spreken mij ook aan. Omdat ik zelf afkomstig ben van het platteland is de agrarische sector één van mijn interessegebieden. Ik hou van dieren, hard werken en alles wat hier bij komt kijken.

Naast mijn studie en de SAC werk ik als werkstudent bij de Aanpak Ring Zuid, waar ik ook veel leer over de praktijk van de (wegen)bouw. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op festivals en feestjes met vrienden.

Ik vind het leuk om binnen de SAC mee te denken over vraagstukken vanuit de praktijk en te leren van andere studenten en professionals! Daarnaast is het onderzoek iets dat in mijn huidige studie minder aan de orde komt dan in mijn bachelor. Binnen de SAC heb ik nu als nog de mogelijkheid om samen met andere studenten te werken aan interessante onderzoeken, waar de praktijk ook iets aan heeft.