Projectorganisatie

Lara Ann van Burgsteden

Hi! Mijn naam is Lara Ann van Burgsteden en ik ben op dit moment masterstudent Real Estate Studies aan de RUG. Daarnaast heb ik mijn master Recht & Bestuur; Omgevingsrecht net afgerond. De nieuwe omgevingswet is in aantocht en de milieuproblematiek neemt steeds meer toe. De koppeling tussen omgeving en recht vind ik super interessant, maar als real estate student ben ik natuurlijk ook erg geïnteresseerd in stenen.

Naast mijn studie en de SAC werk ik als werkstudent bij de Aanpak Ring Zuid, waar ik ook veel leer over de praktijk van de (wegen)bouw. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op festivals en feestjes met vrienden.

Ik vind het leuk om binnen de SAC mee te denken over vraagstukken vanuit de praktijk en te leren van andere studenten en professionals! Binnen de SAC heb ik de mogelijkheid om samen met andere studenten te werken aan interessante onderzoeken, waar de praktijk ook iets aan heeft.