Projectorganisatie
Floor Kortman

Mijn naam is Floor, ik ben 20 jaar oud en een enthousiaste tweedejaars studente technische planologie. Met een liefde voor het vak aardrijkskunde, en in het bijzonder het onderwerp 'leefomgeving: nationale en regionale vraagstukken', ben ik bij de bachelor terecht gekomen die ik nu doe. Binnen technische planologie, waar mijn interesse voor de wereld om mij heen en het plannen van ruimtelijke vraagstukken bevredigd wordt, voel ik me helemaal op mijn plek. Verder is het een heel breed georiënteerde studie, wat goed bij mij past. Er zijn zoveel interessante onderwerpen binnen dit vakgebied, waarom zou ik me dan nu al willen focussen op één onderwerp?! Verder wil ik me heel graag verbreden door me te verdiepen in de grote verscheidenheid aan onderwerpen. Laat de SAC hier nou ook perfect op aan sluiten!

Naast mijn studie en de SAC ben ik actief binnen de studenten zeilvereniging Mayday. Als fanatiek zeiler en lid/ voorzitter van meerdere commissies zit ik ook hier niet stil. Buiten, op een leuke zeilboot met een lekker windje en gezellige mensen ben ik helemaal gelukkig. Verder heb ik tussen mijn middelbare school en bachelor een jaar in Noorwegen gewoond en zou ik daar later, als ik groot ben, ook heel graag willen wonen. 

Kortom, zeilend voor de kust van Noorwegen terwijl ik na mag denken over ruimtelijke vraagstukken kun je mij niet gelukkiger maken! Met het in de praktijk brengen van de kennis die ik tijdens mijn bachelor opdoe draagt de SAC bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Verder zal ik op deze manier, door als hecht team aan allerlei verschillende ruimtelijke vraagstukken te werken, voor mezelf een beter beeld van het uiteindelijke werkveld creëren.