Projectorganisatie

Floor Hartveld

Hoi, mijn naam is Floor. Vanaf jongs af aan verwonder ik mij al over de ruimte om mij heen. Er is van alles te zien en naarmate je ouder wordt, ga je ook daadwerkelijk meer zien. Als student Technische Planologie leer je nog beter, maar vooral ook anders naar dingen te kijken. Buiten zijn - of dat nou in de natuur of in de stad is - vind ik heerlijk. Wat daarbij wel van belang is, is dat je je fijn voelt in de ruimte om je heen. 

Ik hoop nog heel vaak verliefd te worden op een plek. En wat nog veel leuker zou zijn, is als ik zelf later als planoloog zou kunnen gaan bijdragen aan de verfraaiing van de ruimte om ons heen, zodat ik anderen datzelfde gevoel kan geven.  

Door het werken bij de SAC kan ik daar al een beetje aan bijdragen. Bovendien biedt de SAC mij de mogelijkheid om mijn kennis voortdurend te vergroten en verbreden. 

Naast het werken bij de SAC ben ik liefste zoveel mogelijk creatief bezig. Gelukkig biedt mijn omgeving genoeg mogelijkheden: bij de SAC houd ik de media bij, op mijn studie leer je creatief denken en ontwerpen en heb ik een jaarboek ontworpen en daarnaast ontwerp maak ik graag mooie dingen in Adobe Photoshop en Illustrator. 

Vanaf mei 2018 mag ik mij een studentadviseur bij de SAC noemen en heb ik al een heleboel geleerd. Ik kijk er naar uit nog veel meer te leren van collega's, projecten en de organisatie!