Projectorganisatie

Damin Booiman

Hoi allemaal, ik ben Damin Booiman, 20 jaar oud en wonende in het prachtige Groningen. Ik ben werkzaam bij de SAC sinds mei 2018 en heb het hier erg naar mijn zin. Ik studeer op dit moment de bachelor Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en zit hier in mijn derde jaar. Op mijn middelbare school was ik altijd al erg geinteresseerd in Aardrijkskunde en toen ik van deze studie hoorde, met focus op de inrichting van de openbare ruimte, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dat is wat de SAC zo interessant en leuk maakt, het gaat dieper in op de kennis die ik leer in mijn studie en voegt heel veel waarde toe.

Naast bezig zijn voor mijn studie en de SAC Groningen heb ik vele andere interesses. Ik heb een druk sociaal leven, waarvan zich het bijna allemaal in Groningen afspeelt. Vele vrienden van mij wonen hier waarmee ik veel tijd doorbreng. Ook binnen mijn studievereniging ben ik actief, ik zit op dit moment in twee commissies van de vereniging Ibn Battuta. Naast dit sociale leven probeer ik waar het kan te sporten. Hardlopen en spinning zijn dan vaak de sporten die ik doe. Hiernaast ben ik erg geïnteresseerd in voetbal, vind ik fotografie interessant, volg ik het nieuws, ben ik politiek geïnteresseerd en zou ik in de toekomst graag veel gaan reizen.

Persoonlijk ligt mijn interesse bij de groene ruimte. De ontwikkeling, inrichting en behoud van natuur-, landschap- en landbouwgebieden zie ik als belangrijke factoren in de openbare ruimte. Binnen de SAC wil ik dan ook graag actief bezig gaan met dit onderwerp. Waar de SAC nu hoofdzakelijk focust op infrastructuur, denk ik dat dit onderwerp ook veel te bieden heeft. Daarnaast zou ik ook organisatorisch mijn steentje willen bijdragen bij de SAC, zorgen dat intern de zaken goed geregeld zijn. Voor mij is de SAC zo gaaf omdat het echt een waardevolle toevoeging is op mijn studie, je krijgt er veel praktijkervaring van. Je werkt met real life opdrachten, waarvan de kennis je later goed kan toepassen in latere opdrachten.